Рецепт Смачний бісквіт фото

Смачний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Бісквіт

Бісквітні коржі є основою для приготування тортів, тістечок, десертів. Обов'язково бісквіт повинен бути пишним і легким. Я дуже люблю рецепт, як приготувати смачний бісквіт. Він не підводить.

Це класичний і безпрограшний варіант приготування бісквіта. Його готовність перевіряйте зубочисткою, вона повинна залишитися сухою після занурення в центр бісквіта. Правильним буде почекати 6-8 годин перед тим, як використовувати бісквіт для приготування тортів. Випічка виходить високої, тому ви можете розрізати її на 2 або 3 коржа. Найпростіший спосіб приготувати з нього торт - це перемазати шари сметанним кремом, джемом або повидлом.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Борошно - 2/3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
1
Яйця збийте міксером до пишної густої піни. Поступово введіть цукрову пудру і дрібку солі. Збивайте до стійких піків.
2
Борошно просійте разом з ваніллю. Додайте все відразу в збиті яйця і акуратно перемішайте дерев'яною ложкою або віночком.
3
В окремій мисці змішайте масло і молоко. Додайте до них частину тесту, розмішайте і поверніть назад в тісто. Перемішайте до однорідності.
4
Форму для випічки змастіть маслом або застеліть пергаментом. Вилийте все тісто в форму і потрясіть форму, щоб вирівняти тісто.
5
Випікайте бісквіт 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
6
Дайте бісквіту охолонути 20 хвилин, потім за допомогою ножа відокремте боки від бортиків і витягніть випічку. Дайте їй постояти мінімум 2 години перед тим, як збирати торт.

Схожі рецепти