Смачні відбивні з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте смачні відбивні з яловичини і порадуйте своїх близьких відмінним блюдом! Красиві і дуже ніжні відбивні підійдуть для сімейного обіду або вечері. Блюдо готується дуже швидко!
Готуємо смачні відбивні з яловичини в домашніх умовах. Відбивні готуються дуже швидко і просто. Не зайвим буде придумати якийсь гарнір до відбивних, наприклад, картопля пюре або макарони. Також смачно буде з салатом зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Манна крупа - 75 мілілітрів
- Петрушка сушена - 1 Ст. Ложка (або ароматні трави)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Ріжемо яловичину порційними шматочками.
Манну крупу змішайте з травами, зеленню, сіллю і перцем.
Обваляйте м'ясо в паніровці, потім відбийте. Ще раз обваляйте і відбийте.
Яйця Збийте.
Занурте відбивні в яєчну суміш і обсмажте до золотистого кольору з обох сторін. Приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Смачного!