Смачне тістечко
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите солодке? Я, наприклад, печу часто і обожнюю солоденькі тістечка та тортики. Але найсмачніше тістечко - картопля! І найкращий рецепт для мене - класичний. Дивіться рецепт!
Як приготувати смачне тістечко? Загляньте в мій рецепт і дізнаєтеся! Це легке в приготуванні, дуже солодке і смачне тістечко не може не сподобатися ласунам. Готові тістечка зберігайте в холодильнику, так вони на дотик тверді, а під час укусу просто тануть у роті… пробуйте!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 90 грам
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Вершкове масло - 130 грам
- Цукрова пудра - 165 грам
- Згущене молоко - 90 грам
- Коньяк - 5 грам
- Какао-порошок - 60 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти для тістечок. Вершкове масло залиште на столі, щоб воно до моменту приготування крему було м'яким.
Відокремте жовтки від білків. Білки збийте до стійких піків, потім додайте половину цукру і збийте знову. У жовтки додайте другу половину цукру і збийте масу до посветления. Ванільний цукор можна додати в жовтки під час збивання.
З'єднайте обидві маси, перемішуйте лопаткою, міксер не потрібен на цьому етапі.
Вводите борошно частинами, обережно перемішуючи повітряну масу.
Застелите форму для випічки пергаментом і перелийте тісто. Надішліть в духовку на 12-15 хвилин, температура - 200 градусів.
Готовий бісквіт остудіть і приберіть в холодильник на 2 годину.
Змішайте міксером 95 г цукрової пудри і вершкове масло. Маса повинна вийти пишною і кремообразной. Додайте коньяк і згущене молоко і збивайте ще пару хвилин.
Крем готовий.
Остиглий корж поламайте на шматочки і складіть в чашу подрібнювача, включите техніку на пару хвилин.
Отримані бісквітні крихти покладіть в масляний крем. Добре перемішайте.
Основа для тістечок готова.
Формуйте руками овальні тістечка вагою по 60 г кожне.
Просійте какао і цукрову пудру (70г), перемішайте.
Така панірування зробить тістечко схожим на картоплю.
Панірують кожне тістечко з усіх боків, повторіть процедуру два-три рази.
Тістечка готові. Але щоб зробити їх ще більш схожими на картоплю, потрібно зробити поглиблення і посадити туди "оченята" зі збитих вершків або білкового крему. Можна залишити як є, тістечко вже дуже смачне і майже готове до вживання.
Готові тістечка відправте в холодильник на 1 годину для застигання. Пригощайтеся!