Смачна перловка з грибами та цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне самостійне блюдо або смачний гарнір. Готується дуже просто, впорається навіть починаюча господиня. Блюдо підходить для пісного харчування, але тим не менше дуже ситне.
У сезон грибів печериці краще замінити на сезонні гриби, вони більш ароматні і страва вийде набагато смачніше.
- Перлова крупа - 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибулю і гриби наріжте кубиком.
В сотейник влейте масло, обсмажити цибулю з грибами, додайте перловку і обсмажуйте всі разом.
Долийте води, щоб вона була вище рівня крупи на 2 фаланги пальця. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть на невеликому вогні близько 40 хвилин.
Смачна перловка з грибами та цибулею готова. Смачного!