Смачна манна каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Для маленьких діток (та й для дорослих, які люблять смачні молочні сніданки) Манька - це обов'язкова страва в списку ранкових каш! Рекомендую на замітку в вашу куховарську книгу рецепт манної каші!
Манька - це смак детсадовской їдальнею, сирних запіканок і вічно остигнула каші. Але при правильному приготуванні, немає смачніше каші! Щоб приготувати смачну манну кашу на молоці, манку обов'язково треба просіяти, а додавати її в молоко треба поступово.
- Молоко - 1, 8 L
- Вода - 200 мілілітрів
- Полуниця - 300 грам
- Цукор - 80 грам
- Манька - 8 Ст. Ложок
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Налийте в каструлю з товстими стінками молоко і воду, поставте ємність на середній вогонь, доведіть рідини до кипіння. Тим часом просійте манку через сито.
Коли молоко з водою в каструлі закиплять, додайте до них цукор і зменшіть вогонь.
Коли молоко з водою в каструлі закиплять, додайте до них цукор і зменшіть вогонь.
Тепер найважливіший момент: засипати манку так, щоб не було грудочок. Візьміть Polovnik, розмішуйте їм молоко, а столовою ложкою засинайте цівкою манку в каструлю.
І так, поки не піде вся манка, продовжуйте заважати ополоником або будь-якій зручній для цієї справи ложкою.
Варіть на невеликому вогні хвилин 10-15.
Варіть на невеликому вогні хвилин 10-15.
Каша повинна стати густий. Всипати манку по чуть-чуть і постійно помішуючи важливо тому, що в іншому випадку в каші можу утворитися ненависні для багатьох грудочки.
Готову смачну манну кашу на молоці розкладіть по тарілках, я люблю до неї додавати ягоду. Смачного!