Манна каша на соєвому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви яких-небудь причин мені вживаєте молоко, то рекомендую замінити його соєвим. Воно має нейтральний смак, багате білком і підходить для готування.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати манну кашу на соєвому молоці. Бонусом покажу простий спосіб, як зварити кашу без грудочок. Соєве молоко рекомендую брати імпортного виробництва, у нього найприємніший смак. Можна взяти молоко ароматизоване ваніллю, це зробить вашу кашу тільки смачніше. Манна каша на соєвому молоці виходить ніжна, вершкова і ароматна!
- Молоко - 350 мілілітрів (соєва)
- Вода - 150 мілілітрів
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Влийте в каструлю молоко і воду. Додайте манку. Залиште набухати на 10-15 хвилин.
Додайте цукор і сіль. На середньому вогні доведіть кашу до кипіння, постійно помішуючи.
Варіть кашу 3-5 хвилин після закипання. Помішувати після закипання не потрібно.
В кінці додайте вершкове масло, перемішайте.
Манна каша на соєвому молоці готова, смачного!