Манна каша на кокосовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Манну кашу на кокосовому молоці я для себе відкрила, коли відязикалася від молочних продуктів. Раджу побалувати себе на сніданок такий кашею! Дуже смачно, корисно і поживно!
З усіх варіантів рослинного молока саме кокосове робить банальну манку ароматної, вершкової і неймовірно смачною. Нижче я розповім докладніше, як приготувати манну кашу на кокосовому молоці. Вівсяне молоко можна замінити водою, кокосове молоко найкраще підійде середньої жирності.
- Манна крупа - 60 грам
- Вівсяне молоко - 200 мілілітрів
- Кокосове молоко - 300 мілілітрів
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
- Ягоди - За смаком
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в каструлі кокосове і вівсяне молоко. Доведіть до кипіння на середньому вогні.
Додайте цукор і ванільний сироп. Коли цукор повністю розчиниться, то всипте тонкою цівкою манну крупу. Варіть кашу 3-5 хвилин на середньо-низькому вогні, постійно помішуючи.
Перекладіть кашу в тарілку, зверху викладіть ягоди.
Манна каша на кокосовому молоці готова, смачного!