Манна каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Багато варять кашу на око і ніколи не дотримуються пропорцій, каша виходить то рідка, то навпаки - схожа на пудинг. Розповім, як готувати манну кашу на молоці, на смак моїх дітей - ідеальну.
Манна каша на молоці готується до неподобства просто. Сподіваюся, мій варіант, як приготувати манну кашу на молоці, доведеться вам і вашим дітям до смаку. Обов'язково спробуйте!
- Молоко - 1 літр
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
У каструлю з товстим дном наливаєте молоко, додаєте цукор і сіль за смаком. І не забудьте ванілін! З ним звичайна каша перетвориться на смачний десерт.
Отмеренную заздалегідь крупу додаєте в тепле молоко. Додаєте поступово, активно помішуючи молоко ложкою, щоб не було грудочок.
Варіть ще 1-2 хвилини, а потім знімаємо готову кашу з вогню. Додаєте улюблене варення або свіжі фрукти. Смачного!