Слойки з спрайтом
(покроковий рецепт з фото)
Такого, я впевнена, ви ще не пробували! Апетитні слойки з спрайтом стануть справжнім відкриттям для вас і ваших гостей. Всім, хто не боїться експериментів на кухні, дуже рекомендую повторити рецепт!
Спрайт в поєднанні з маслом і цукром перетворюється в дивно ніжний мармелад, який просочує слойки. Хрусткий верх і м'який низ - це не тільки оригінально, але і шалено смачно! А саме головне, що все дуже просто.
- Тісто листкове - 500 грам
- Яблуко - 1 штука
- Вершкове масло - 80 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Цукор - 70 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Ельф - 1 Склянка

Насамперед необхідно розморозити тісто і включити розігріватися духовку до 190 градусів.

Вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі або в сотейнику.

У розтоплене масло всипте звичайний і ванільний цукор, як слід перемішайте.

Яблуко вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками. Збризніть соком лимона.

Тісто розкачати в пласт і наріжте на трикутники.

На широкий край викладіть скибочку яблука і загорніть.

Викладіть готові слойки в форму для запікання.

Влийте вершкове масло з цукром.

І залийте спрайтом. Надішліть форму в духовку.

Запікайте слойки з спрайтом до рум'яності протягом 30 хвилин.

Приємного чаювання!