Слойки з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні приготувати слойки з шоколадом. Такі слойки - радість для ласунів. Рецепт дуже простий і все чудово вийде навіть у початківців кулінарів.
Смачно, швидко і без особливих зусиль з боку господині - це все про слойки з шоколадом. До процесу можна залучити дітей. Вони із задоволенням допоможуть вам, правда, в процесі може змінитися кількість шоколаду. А рецепт приготування дуже простий, особливо, якщо у вас є готове листкове тісто.
- Тісто листкове - 500 грам (у меня бездрожжевое)
- Шоколад - 150 грам
- Жовток - 1 штука (для змазування)
Підготуйте всі інгредієнти. Тісто дістаньте заздалегідь і розморозити при кімнатній температурі.
Кожен пласт тіста злегка розкачайте на присипаної борошном поверхні і розділіть на 3-4 частини як на фото.
На кожну смужку тесту, ближче до одного краю, покладіть трохи шоколаду. Шоколад можна як поламати руками, так і подрібнити ножем.
Накрийте шоколад другою частиною тіста.
Защипніть тісто руками, після чого пройдіться з усіх боків вилкою, ретельно притискаючи краю. Зверху зробіть по 2-3 надрізу ножем для виходу пари.
Готові слойки перекладіть на деко, застелене пергаментом і змастіть жовтком. Випікайте в духовці при температурі 180-200 градусів близько 20 хвилин.
Слойки з шоколадом готові. Дуже смачно якщо подавати їх в теплому вигляді.
Смачного!