Слойки з шоколадно-горіховою пастою
(покроковий рецепт з фото)
Домашні слойки, ще й з шоколадом - це неймовірно смачно. Використовуйте готове тісто або зробіть його самостійно. Для вас варіант, як приготувати слойки з шоколадно-горіховою пастою.
Використовуйте Нутеллу або іншу подібну пасту, а також можете розтопити шоколад. Зробити таку випічку можна всього за 30 хвилин. Такі слойки гарні з чаєм в звичайний день, а також можна спекти їх до свята. Смачна, проста в приготуванні випічка.
- Шоколадно-горіхова паста - 6 склянок
- Листкове тісто - 500 грам
- Яйця - 1 штука
1. Разморозьте листкове тісто, розріжте його невеликими прямокутниками.
2. Викладіть в центр кожного прямокутника близько 1 чайної ложки шоколадно-горіхової пасти, розподіливши її уздовж.
3. Краї кожного прямокутника надріжте косими лініями.
4. Внахлест укладіть отримані краю на шоколадну пасту, не дуже притискайте.
5. Змастіть випічку збитим яйцем і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин або до утворення золотистої скоринки. Смачного!