Слойки з крем-сиром і ягодами
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок, полуденок, на десерт або перекус ця ідея, як приготувати слойки з крем-сиром і ягодами, припаде до душі і малюкам, і дорослим. Дуже смачно, просто і нереально апетитно. Рекомендую!
У літній сезон ви можете використовувати свіжі ягоди цілком, а взимку - peretertye, наприклад. Крім того, такі слойки чудово поєднуються ще й з шоколадом, так що ласунам однозначно варто спробувати:) Сам рецепт простий і займе менше півгодини.
- Листкове тісто - 450 грам
- Крем-сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Ягоди - За смаком
1. Листкове тісто трохи розкачайте на робочій поверхні. Духовку розігрійте до 200 градусів.
2. Наріжте тісто квадратами (можна окреслити ножем один квадрат всередині, трохи відступивши від краю) і викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку і запікайте до рум'яної близько 15 хвилин.
3. Поки слойки випікаються можна зайнятися начинкою. У глибоку миску надішліть крем-сир, цукрову пудру і ванільний екстракт.
4. Збийте все до пишного і однорідного крему.
5. Викладіть трохи крем-сиру на тісто, додайте ягоди за смаком і слойки можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!