Слойки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом своїх улюблених листкових пиріжків з картоплею. Я завжди тримаю в холодильнику упаковку листкового тіста, щоб швидко приготувати такі слойки. Виходить дуже смачно, ситно і просто!
Докладніше, як приготувати слойки з картоплею, я розповім нижче. За бажанням в начинку можна додати гриби, а сир, навпаки, не використовувати. Рекомендую спробувати!
- Картопля - 500 грам
- Шпинат - 1/3 пучка
- Веганські сир - 100 грам
- Тісто листкове - 500 грам (бездржжевое)
- Сіль - За смаком
- Часник - 1/2 чайних ложки (гранульований)
Підготуйте всі інгредієнти.
Картоплю очистіть і поріжте на дрібні кубики. Готуйте картоплю на пару 15 хвилин.
Для 2-3 хвилина до закінчення, додайте до картоплі дрібно порізаний шпинат.
Веганські сир наріжте кубиками. З'єднайте в мисці сир, картоплю і шпинат. Додайте сухий часник, посоліть за смаком і перемішайте.
Тісто тонко розкачати, розріжте на квадрати. У центр викладіть начинку.
З'єднайте кінці квадрата в центрі, кінець кліпу. Випікайте слойки в духовці протягом 30 хвилин при температурі 185 градусів.
Слойки з картоплею готові, смачного!