Скумбрія з овочами у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована риба - це не тільки корисно, але і дуже смачно. Пропоную на замітку відмінний рецепт приготування скумбрії з овочами у фользі - апетитне і доступне блюдо.
Це класичний рецепт скумбрії з овочами у фользі, який при бажанні можна доповнити картоплею, помідорами, перцем або кабачками - будь-якими овочами за смаком. Урізноманітнити смак страви також можна за допомогою різних спецій для риби.
- Скумбрія - 1-2 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 20 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Рибу необхідно вимити і очистити від нутрощів і плавників. При бажанні можна видалити також голову.
2. Цибулину і моркву очистити, нарізати. На сковороді розігріти невелику кількість рослинної олії і відправити туди овочі. Обсмажити близько 3 хвилин і зняти з вогню.
3. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. З'єднати з обсмаженими овочами. При бажанні посолити і поперчити трохи. Рецепт приготування скумбрії з овочами у фользі можна доповнити помідорами для соковитості.
4. Обсушену рибку нафарширувати овочами з зеленню.
5. Форму для запікання або деко застелити фольгою. Злегка змастити її олією і викласти туди рибку. Акуратно загорнути краї, щоб конвертик з фольги був щільно закритий. Надіслати рибку в добре розігріту духовку на 35-45 хвилин, в залежності від розміру скумбрії.
6. Для 5 хвилин до готовності фольгу можна акуратно розгорнути і засмажити рибку до апетитної скориночки. Коли скумбрія з овочами у фользі в домашніх умовах готова, її можна подавати до столу з овочами або гарніром.