Рецепт Ситний суп з телячого серця фото

Ситний суп з телячого серця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Телятина , Мал , Серце
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування ситного супу з телячого серця. Теляче серце дуже добре підійде для приготування легкого дієтичного бульйону.

Опис приготування:

У приготуванні страви використовується теляче серце і багато овочів. Бульйон містить велику кількість корисний речовин. Виходить дуже ситний і смачний суп. Готується суп не складно.

  • Капуста - 300 грам
  • Серце теляче - 700 грам
  • Петрушка - 15 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Томати - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Лист лавровий - 3 штуки
ситний суп з телячого серця - фото крок 1
1. Половину телячого серця нарізаємо невеликими шматочками (для того, щоб воно швидше зварилася), добре промиваємо, а каструлю наливаємо воду, і кладемо туди м'ясо. Як тільки почне закипати вода, знімаємо піну, опускаємо туди цибулину і моркву, додаємо лавровий лист. На маленькому вогні варимо хвилин сорок.
ситний суп з телячого серця - фото крок 2
2. Бульйону даємо відстоятися, через марлю його проціджуємо. Тепер слід підготувати овочі. Почистимо цибулю і картоплю, під проточною водою промиємо рис.
ситний суп з телячого серця - фото крок 3
3. Нарізаємо картоплю кубиками, а капусту ріжемо соломкою, подрібнюємо м'ясо. Опускаємо картопля і м'ясо в киплячий бульйон, і хвилини через дві додаємо капусту. Вогонь зменшуємо і каструлю накриваємо кришкою.
ситний суп з телячого серця - фото крок 4
4. Дрібно нарізаємо цибулю, соломкою нарізаємо перець, помідори нарізаємо невеликими кубиками. На рослинному маслі спассіруем цибулю разом з перцями і томатами. Коли в супі картопля буде готовий, додаємо туди тушковані овочі. Потім, у самому кінці, додаємо подрібнену зелень і часник.
ситний суп з телячого серця - фото крок 5
5. Хвилин сорок, із закритою кришкою, даємо супу настоятися. Подавати готовий суп можна з підсушеними шматочками батона або ж з білими сухарями. Добре підійде до нього і сметана.

Схожі рецепти