Рецепт Ситний і живильний овочевий суп фото

Ситний і живильний овочевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати смачний овочевий суп - справа непроста, але здійсненне. Важливо поєднувати правильні овочі, щоб вони дали смак і приємний колір. Розповім, як приготувати ситний і поживний овочевий суп.

Опис приготування:

До цієї страви додаю сочевицю, яку можна замінити горохом, але краще залишити все-таки сочевицю. Використовуйте овочевий бульйон або звичайну воду. Суп густий і наваристий через велику кількість різноманітних овочів. Подавайте його відразу після приготування, можна додати сметану.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 3-4 штук
  • Стебло селери - 3 штуки
  • Чорна квасоля - 420 грам
  • Сочевиця - 1 Склянка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Копчена паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Мелений чорний перець - 1 щіпка
  • Овочевий бульйон - 4 склянки
  • Томати - 400 грам
  • Сіль - За смаком
ситний і живильний овочевий суп - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю з часником. Розігрійте каструлю з рослинним маслом і викладіть цибулю, обсмажте його до м'якості, потім додайте часник. Наріжте півкільцями моркву і селеру, викладіть до цибулі і часнику, готуйте ще 5-7 хвилин.
ситний і живильний овочевий суп - фото крок 2
2. Викладіть в каструлю консервовану чорну квасолю, сочевицю, очищені від шкірки і нарізані кубиками томати. Додайте всі спеції і невелику щіпку солі.
ситний і живильний овочевий суп - фото крок 3
3. Перемішайте всі інгредієнти і залийте овочевим бульйоном. Доведіть суміш до кипіння і варіть на середньому вогні близько 30-40 хвилин.
ситний і живильний овочевий суп - фото крок 4
4. Через півгодини перевірте на готовність сочевицю, якщо вона ще не готова, варіть ще 15 хвилин. За смаком додайте сіль.
ситний і живильний овочевий суп - фото крок 5
5. Готовий супчик вийде густим, подавайте його відразу після приготування.

Схожі рецепти