Ситний бутерброд з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт дуже ситного вегетаріанського бутерброда з авокадо! Такий бутерброд відмінно підійде до овочевої салату в якості сніданку. Ароматний, смачний, ситний і красивий - це він!
Приготувати такий бутерброд не важко, навіть якщо у вас мало часу. Квасоля можна брати як консервовану, так і відварену ввечері. Спеції та зелень раджу брати на свій розсуд. За бажанням ви можете приготувати пюре з авокадо і викласти його поверх шару квасолі, вийде смачно. Рекомендую подавати такий бутерброд з салатом зі свіжих овочів. Дивіться, як приготувати ситний бутерброд з авокадо.
- Авокадо - 1 штука
- Шмат хліба - 1 штука
- Квасоля консервована - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Для початку квасоля розімніть в пюре за допомогою вилки. Додайте до неї оливкова олія, щоб маса вийшла більш рідкої.
2. Далі скибочку хліба підсушіть на сухій сковороді з обох сторін. Викладіть на нього пюре з квасолі, додавши в нього спеції: паприка, червоний або чорний перець, базилік або кинзу.
3. Після цього очистіть авокадо від шкірки і наріжте на невеликі скибочки. Викладіть їх на бутерброд і посоліть. Смачного!