Рецепт Сироп з тархуна і м'яти фото

Сироп з тархуна і м'яти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, М'ята, Спеції, Прянощі, Приправи
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Літні
Солодке, Десерти, Сироп

Влітку завжди користуються успіхом прохолодні напої. Для лимонадів і холодного чаю я готую сироп з тархуна і м'яти. Напої з ним виходять ароматними, освежающими, злегка пощипувати язик

Цей ароматний сироп додайте не тільки в напої. Також їм можна просочувати бісквітні коржі, використовувати для ароматизації крему, для запікання м'яса та т. П. Зберігати сироп в холодильнику не більше 2-3 днів. Дивіться рецепт, як приготувати сироп з м'яти і тархуна.

  • М'ята (лист) - 60 грам
  • Естрада - 60 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
сироп з тархуна і м'яти - фото крок 1
З цукру і води зваріть сироп, остудіть, додайте лимонний сік. Листя м'яти і естрагону (тархуна) вимийте. Помістіть зелень в блендер, залийте сиропом, пробийте до однорідності.
сироп з тархуна і м'яти - фото крок 2
Процідіть ароматну суміш через марлю, складену в 3-4 шару. Добре відіжміть.
сироп з тархуна і м'яти - фото крок 3
Сироп зберігайте в закритому скляному емксті в холодильнику не більше 2-3 днів.

Схожі рецепти