Сирний суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо смачний супчик на курочку, да з сирним смаком. Плавлений сир дарує супу ніжний смак. Натирати на тертці сир не має сенсу, при кипінні він відмінно розподіляється в страві.
Сир можна доповнити, використавши декілька видів м'якого сиру, або додавши трохи сметани. Взагалі я такий супчик дуже люблю, він виходить таким приємно обволікає, їсти його - одне задоволення. Тому раджу гарненько ознайомитися з рецептом, як приготувати сирний суп з куркою.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Плавлений сир - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів (по необхідності)
- Куряча грудка - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Для приготування сирного супу з куркою нам необхідно взяти курячу грудку. Помістити її в каструлю. Залити гарячим окропом і поставити варитися. Час варіння - 30 хвилин.
2. Картоплю очистити від шкірки. Нарізати невеликими кубиками. Через 20 хвилин від початку варіння супу додати картоплю в киплячий бульйон.
3. Наріжте очищену моркву на невеликі шматочки. Морква в дану пору року соковита і солодка. Можна нарізати її крупно, напівкружечками.
4. Ріпчасту цибулю нарізаємо на невеликі кубики.
5. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, а потім додаємо моркву. Тушкуємо все разом 10 хвилин.
6. У киплячий бульйон до картоплі і м'яса додаємо нашу зажарку. М'ясо птиці потрібно вийняти з бульйону. Злегка остудити і нарізати на невеликі шматочки. Поверніть подрібнене м'ясо в бульйон.
7. Наріжте на такі, як у мене, або на більш дрібні шматочки брикетик плавленого сиру. Немає необхідності розмазувати по тертці плавлений сир. Він відмінно розходиться в добре киплячому бульйоні. Киньте сир в суп. Варіть, помішуючи. Доведіть суп до готовності всіх складових.
8. Суп приправити сіллю, перцем, додайте трохи мускатного горіха.
9. Подайте суп до столу, додавши в кожну порцію хорошу щіпку рубаної зелені.