Сирний суп з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли звичайні страви і на обід хочеться чогось смачного і не зовсім звичайного - приготуйте саме цей суп. Він перетворить звичайний обід у святковий, наситить вас і підніме настрій.
Сирний суп з куркою і грибами, приготований за цим простим рецептом, виходить дуже ніжним, з вершковим смаковими нотками. Особливий смак супу надають обсмажені гриби і куряче філе. Якщо просто зварити гриби і курку - смак у супу буде зовсім іншим, можете перевірити. Готується суп легко і досить швидко. До такого супу можна подати сухарики і посипати суп свіжою зеленню. Обов'язково приготуйте такий суп, я думаю, вам сподобається.
- Куряче філе - 250-300 грам
- Печериці - 200 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на великому вогні на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
Чистимо і нарізаємо на маленькі кубики ріпчаста цибуля.
Миємо й нарізаємо печериці. Можна нарізати пластинками, якщо гриби невеликі. Якщо великі - нарізаємо кубиками.
Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо картопля в каструлю з водою - приблизно 2 літра і ставимо на вогонь.
Обсмажені шматочки філе відправляємо в каструлю до картоплі, а на сковороді обсмажуємо цибулю.
Коли цибуля зазолотиться, додаємо до нього гриби і обсмажуємо до тих пір, поки рідина з грибів не випарується.
Відправляємо гриби з цибулею в каструлю до картоплі з куркою, додаємо плавлений сир. Мій сир в коробочці, якщо у вас в пачці - потріть його на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками. Доводимо до кипіння і додаємо сіль, перець. Варимо ще хвилин 10-15. Потім додамо лавровий лист і вимикаємо. Даємо супу настоятися хвилин 5 і подаємо до столу.