Сирний суп на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Сирний суп на курячому бульйоні готується дуже легко і виходить ніжним і дуже смачним. Він дуже популярний і, я думаю, полюбиться вам не тільки легкістю приготування, але і своїм смаком.
Сирний суп на курячому бульйоні - чудове блюдо на обід для всієї родини. Готується він легко і досить швидко. Ніжний і вершковий смак супу сподобається не тільки дорослим, але і дітям. До супу прийнято подавати сухарики: з білого або чорного хліба, звичайні або часникові. Замість плавленого сиру можна використовувати і твердий сир, його доведеться натерти на тертці, а потім додати в суп. Так що використовуйте цей простий рецепт приготування сирного супу на курячому бульйоні як базовий, а самі експериментуйте: додавайте свої інгредієнти і створюйте новий рецепт сирного супу. Удачі вам!
- Куряча грудка - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Зелень кропу, петрушки - 50 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
Курячі грудки вимиємо, викладаємо її в каструлю, заливаємо приблизно 1.5 літра холодної води і варимо до готовності. М'ясо буде готове хвилин через 20-25 після закипання.
Відварену грудку дістаємо з бульйону.
Очистимо й наріжемо невеликими кубиками овочі, так вони швидше зваряться. А взагалі в нашому супі розмір нарізки не важливий, т.К. Ми будемо робити суп-пюре. Викладаємо овочі в каструлю з бульйоном.
Коли овочі будуть практично готові, додамо до них нарізану шматочками грудку, посолити і додамо перець.
Плавлений сир наріжемо на невеликі кубики. Так він швидше "розійдеться" в супе. Додаємо сир в каструлю і, помішуючи, варимо до повного розчинення сиру. Потім збиваємо суп блендером, доводимо до кипіння - і можна подавати до столу, посипавши зеленню.