Сирний пудинг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Сирний пудинг з яблуками - це дуже смачний десерт, який швидко "знищується" не тільки дитиною, але і дорослою людиною. Пудинг дуже насичений, солодкий і ароматний. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування сирного пудингу з яблуками. Яблука заливаються сумішшю з сиру, молока, цукру, збитих яєць, манки і обсмажених горішків. Пудинг запікається в духовці, виходить дуже ніжним і дійсно тане в роті! хай щастить!
- Сир - 0, 5 кілограма
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Мигдаль - 50 грам (подрібнений і обсмажений)
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яблука - 2-3 штук
Дно форми для запікання змащуємо вершковим маслом. Яблука ріжемо тонкими часточками і кладемо на дно форми.
За допомогою блендера змішайте сир з цукром і молоком. Додайте манку, обсмажені горішки і збиті з дрібкою солі яйця. Влийте отриману суміш поверх яблук.
Випікайте в духовці 50 хвилин, температура 180 градусів. Смачного!