Пудинг сирний з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе ексклюзивним блюдом лордів з туманного Альбіону - сирним пудингом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати пудинг сирний з манкою. Він прекрасно підійде для сніданку.
Унікальне поєднання сиру, яєць, сметани, приправлене родзинками і запечене в духовці, стало шедевром на багатьох кухнях світу. Це чудове ласощі для дітей і дорослих прийшло до нас із далекої Англії. Але якщо звернеться до історії, то пудинг спочатку був далеко не десертом. У перекладі це означає маленька ковбаска, і раніше його готували як м'ясну страву. Достеменно відомо, що в 19 столітті пудинг придбав класичний англійський смак і розмір, а також став солодким десертом.
- Сир - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Ізюм темний - 40 грам
- Крупа манна - 40 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Ванілін - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 70 грам
1. Перед тим як приготувати пудинг сирний з манкою, візьміть миску, насипте в неї крупу, залийте окропом і перемішайте.
2. Ізюм залийте окропом, підтримайте його кілька хвилин, процідіть за допомогою друшляка і дайте йому висохнути.
3. Візьміть глибоку миску, розбийте яйця і збийте з цукровим піском за допомогою міксера до утворення пінки.
4. Викладіть в яєчну суміш сир і роздушіть за допомогою вилки. Розтопити вершкове масло і додайте в миску.
5. Додайте манну крупу, родзинки і заправте ваніліном до смаку. Все ретельно перемішайте.
6. Увімкніть духовку, поки він нагрівається, візьміть форму для запікання і змастіть маслом. Викладіть масу з сиру і розрівняйте. Зверху накладіть сметану. Надішліть форму в духову шафу. Випікайте при температурі 200 ° С протягом півгодини. Пудинг сирний з манкою готовий. Смачного.