Сирний пиріг з манкою
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках легкого та смачного пирога з сиром і манкою я натрапила на цей рецепт. Спробувала і були приємно здивована. Пиріг ніжний і вологий, з легким сирним смаком.
Хочете знати як приготувати сирний пиріг з манкою швидко і смачно? Тоді йдіть моїх рекомендацій і у вас все вийде! Мої склянки об'ємом 200 мл. Хай щастить!
- Сир - 250 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Кефір або сметана - 1 Склянка
- Манна крупа - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Підготуйте продукти для сирного пирога з манкою. Сир вибирайте в міру вологий, не сухий, інакше буде жорстке тісто. Я беру на ринку домашній сир. Зверніть увагу на те, що можна використовувати як жирний і густий кефір, так і рідку сметану.
З'єднайте цукор з манкою і кефіром. Перемішайте добре і залиште на 10 хвилин.
Введіть в тісто сир і яйця. Дуже ретельно перемішайте виделкою тісто, щоб не було грудочок.
Додайте борошно і розпушувач. Перемішайте, тісто для пирога готове.
Змастіть форму будь-яким кулінарним жиром або рафінованим маслом. Розподіліть рівномірно тісто. Випікайте пиріг у режимі "випічка" 50 хвилин.
Готовий сирний пиріг з манкою остудіть повністю. Подайте зі згущеним молоком або улюбленим варенням. Приємного!