Морквяний пиріг з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний пиріг з манкою - це дуже смачна випічка, яка ідеально підійде для сніданку як дорослим, так і дітям. Беріть на замітку рецепт!
Сьогодні я хочу запропонувати приготувати морквяний пиріг з манкою, який стане відмінним і корисним десертом для всієї родини. Для приготування такої смачної випічки знадобляться найпростіші інгредієнти і зовсім небагато часу. Морквяний пиріг з манкою виходить дуже яскравий і апетитний, навряд чи хтось зможе від нього відязикатися. Подавати таку смачні ласощі можна з молоком, чаєм або компотом. Якщо хочете порадувати своїх близьких домашньою випічкою, але у вас немає багато вільного часу, то цей рецепт саме для вас.
- Морква - 2 штуки
- Куряче яйце - 4 штуки
- Кефір - 200 мілілітрів
- Манька - 200 грам
- Борошно пшеничне - 170 грам
- Цукор - 200 грам
- Маргарин - 150 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Манку змішайте з кефіром і залиште на 20 хвилин.
Моркву натріть на дрібній тертці і вичавіть з неї сік, щоб залишилася одна морквяна стружка.
Яйця збийте з цукром.
Додайте просіяне борошно з ванільним цукром і розпушувачем, манку з кефіром, розтоплений маргарин, морквяну стружку і добре все перемішайте.
Візьміть форму для випікання, змастіть її вершковим маслом, посипте манкою, вилийте тісто і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 45 хвилин.
Морквяний пиріг з манкою готовий. Смачного!