Рецепт Морквяний пиріг з манкою фото

Морквяний пиріг з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Морква , Манька
ПП рецепти
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морквяний пиріг з манкою - це дуже смачна випічка, яка ідеально підійде для сніданку як дорослим, так і дітям. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати морквяний пиріг з манкою, який стане відмінним і корисним десертом для всієї родини. Для приготування такої смачної випічки знадобляться найпростіші інгредієнти і зовсім небагато часу. Морквяний пиріг з манкою виходить дуже яскравий і апетитний, навряд чи хтось зможе від нього відязикатися. Подавати таку смачні ласощі можна з молоком, чаєм або компотом. Якщо хочете порадувати своїх близьких домашньою випічкою, але у вас немає багато вільного часу, то цей рецепт саме для вас.

  • Морква - 2 штуки
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Манька - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 170 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Маргарин - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
морквяний пиріг з манкою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 2
Манку змішайте з кефіром і залиште на 20 хвилин.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 3
Моркву натріть на дрібній тертці і вичавіть з неї сік, щоб залишилася одна морквяна стружка.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 4
Яйця збийте з цукром.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 5
Додайте просіяне борошно з ванільним цукром і розпушувачем, манку з кефіром, розтоплений маргарин, морквяну стружку і добре все перемішайте.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 6
Візьміть форму для випікання, змастіть її вершковим маслом, посипте манкою, вилийте тісто і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 45 хвилин.
морквяний пиріг з манкою - фото крок 7
Морквяний пиріг з манкою готовий. Смачного!

Схожі рецепти