Пиріг з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з манкою - для всіх тих, хто схильний до раптових спалахів нічної обжерливості! У магазин йти далеко, а солодкого хочеться? є вихід! Готується пиріг швидко, вам сподобається!
Перед вами рецепт приготування пирога з манкою, і я вам із задоволенням розповім, як його приготувати! Випічка готується швидко, а це не може не радувати тих, кому захотілося солоденького прямо посеред ночі, а в магазин йти далеко. У цій страві є все: і смак, і солодкість, і аромат, і швидкість готування!
- Манька - 200 грам
- Кефір - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Яйця - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Спеції - За смаком (обкладинка, ваніль і т.Д.)
1. Манку заливаємо кефіром і залишаємо, щоб набухла. Тим часом збиваємо до однорідності яйця з цукром. Потім додамо манку, розпушувач і борошно.
2. Далі на дно форми висипаємо яблука, посипаємо їх спеціями.
3. Тепер заливаємо підготовленим тестом і при температурі в 190 градусів випікаємо пиріг приблизно 40 хвилин.
4. Ось такий красень виходить! рекомендую!