Пиріг з сиром і манкою
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний пиріг з сиром по смаку нагадав мені ватрушку, тільки соковиту і з ароматом ванілі. Цей пиріг можна зберігати кілька днів в пакеті: він залишиться таким же свіжим і м'яким.
Для такого сирного пирога приготуйте класичне дріжджове здобне тісто. Зробіть начинку. Красиво оформіть пиріг, потім випікайте його в духовці. Після випічки обов'язково дайте пирога повністю охолонути. Хай щастить!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л - в тісто, 3 ст.Л - в начинку)
- Яйце - 2 штуки (одне яйце - в тісто, інше: жовток - в начинку, білок - для змазування)
- Ванілін - 1 щіпка (або упаковочка ванільного цукру)
- Дріжджі свіжі - 25 грам (або 2 чайна ложка сухої)
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Сир - 350 грам
- Манька - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте продукти для пирога.
У глибокій тарі з'єднайте тепле молоко, свіжі дріжджі і пару столових ложок борошна. Перемішайте, дріжджі повинні розчинитися. Залиште опару на 10-15 хвилин, щоб забродила.
В опару введіть одне яйце (ціле), цукор, мало рафінована і розтоплене вершкове масло.
Додайте ванілін і борошно. Замісити липке тісто, не додавайте багато борошна, щоб пиріг вийшов ніжним.
Testo майже. Накрийте його сухий серветкою і залиште в теплому місці на 1 час.
Тісто має піднятися в два-три рази.
Приготуйте начинку для пирога. Для цього змішайте сир з жовтком, цукром і манкою.
Розкачайте тісто в прямокутник, борошно нам не знадобиться.
По поверхні тесту розподіліть сир.
Поверніть в рулет, кінець кліпу. Потім розріжте рулет на 7 частин.
Застелите форму для випічки папером, змастіть рослинною олією. Викладіть у форму шматочки рулету. Змастіть їх білком, залиште на 15 хвилин "підходити" .
Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.