Рецепт Пудинг сирний фото

Пудинг сирний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Пудинг сирний - смачний і, до того ж, корисний десерт, який легко готується самостійно в домашніх умовах. Здивуйте своїх рідних вишуканим сирним блюдом на сніданок або полуденок.


Опис приготування:

Сирний пудинг - безпрограшний варіант десерту. Готують пудинги по-різному (з випічкою і без), але я вважаю класичним пудинг на паровій бані. Смачний і легкий десерт на основі сиру з хрусткими фісташками і ароматом ванілі один з найулюбленіших рецептів в моїй родині. Сьогодні я розповім, як приготувати сирний пудинг з фісташками. Можна додати за смаком і інші горіхи, але фісташки мої фаворити. При подачі можна прикрасити апельсиновим соусом, він додасть пудингу кислинку і аромат.

  • Сир - 2 склянки
  • Заголовок Бондюель - 8 Ст. Ложок
  • Fistashki - 1 Склянка
  • Цукор - 200 грам
  • Ваніль - 2 краплі (можна замінити на ванільний цукор)
1
Цукор розчиніть у невеликій кількості води, зваріть сироп.
2
У сироп додайте сир, добре розмішайте до однорідної консистенції. Краще збити блендером, щоб вийшла рідка сметанообразная маса.
3
Поставте масу на парову баню, додайте кукурудзяну муку і, помішуючи, готуйте до загустіння. Коли пудинг загусне, зніміть його з парової лазні, додайте ваніль.
4
Додайте в пудинг подрібнені фісташки (по бажанню), після чого розлийте його по формах і відправте в холодильник, щоб він застиг.

Схожі рецепти