Сирний пудинг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися приготувати смачний і разом з тим корисний десерт, то скористайтеся рецептом сирного пудингу з родзинками. Ніжний і повітряний пудинг стане справжнім відкриттям для ваших близьких!
Ця страва дуже просто в приготуванні. Для нього потрібні звичні для нас інгредієнти, які продаються як на ринку, так і в магазині. Звичайно, якщо сирний пудинг з родзинками буде готуватися з домашніх продуктів, то він вийде більш ароматним і поживним. Тому перевагу краще віддати сільському добре отжатому сиру. Приготування на пару теж має свої незаперечні переваги. Пудинг виходить ніжним. Його дуже приємно їсти, запиваючи ароматним чаєм або кавою.
- Сир - 400 грам
- Молоко - 1/4 склянки
- Вершки - 1/4 склянки
- Манна крупа - 1, 5 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Ізюм - За смаком
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Товчені сухарі - За смаком
1. Переберія і промийте родзинки. Яєчний жовток відокремте від білка. Змішайте його з молоком і цукром. Гарненько розітріть. Сир перебейте в блендері. З'єднайте його з манкою, з перетертим жовтком і молоком. Додайте вершкове масло, яке попередньо розтопіть. Перекладіть в загальну масу родзинки. Перемішайте.
2. Білки збийте в стійку піну. Акуратно вмішати їх в основну масу. Форму змастіть маслом. Посипте сухарями для панірування. Викладіть масу.
3. Накрийте заготовку фольгою. Поставте її в пароварку. Час для приготування займає приблизно 40-45 хвилин. Закип'ятіть вершки. Полийте ними верхівку пудингу. Тепер, коли ви знайомі з тим, як приготувати сирний пудинг з родзинками, повторіть цей рецепт на своїй кухні і порадуйте своїх близьких смачним, ароматним десертом. Приємного чаювання!