Морквяно-сирний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами чудовим, смачним і корисним, але в той же час дуже простим рецептом морквяно-сирного пудингу. Відмінний варіант побалувати діток смачненьким! Спробуйте обов'язково!
Мені особисто відразу цей простий рецепт морквяно-сирного пудингу сподобався тим, що його можна подавати дітлахам від року і старше. Але ж ні для кого не секрет, що дитяче харчування завжди найсмачніше і корисне, вірно? Так що поспішаю і вам розповісти, як зробити морквяно-сирний пудинг! Ось тільки відразу попереджаю - час готування зазначено приблизну, адже в залежності від вашої моделі мікрохвильовки приготується пудинг зможе і швидше, і повільніше. Врахуйте це!
- Морква - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
1. У блендері перетираємо до однорідності сир з цукром, потім додамо панірувальні сухарі і ще перемішати.
2. Жовтки яєць відділяємо від білків. Жовтки додамо до сирної маси, перемішаємо. А білки окремо збиваємо до стану піни.
3. Моркву натираємо на дрібній тертці, змішуємо разом з іншими інгредієнтами все в тому ж блендері. Потім додамо збиті білки, ще раз перемішати вручну.
4. Викладаємо у форму, трохи змащену маслом. У мікрохвильовці на повній потужності запікаємо 7-10 хвилин.
5. Смачного!