Пудинг сирний на пару
(покроковий рецепт з фото)
Цей сирний пудинг прекрасно підійде для дорослих і дітей: ніжний і в міру солодкий, - він безсумнівно смачний.
Приготований на пару, - значить ще й дуже корисний! Дивіться рецепт і готуйте своїм близьким цей корисний і смачний десерт!
При приготуванні пудингу основні інгредієнти рекомендую залишити без змін. Ви можете урізноманітнити сухофрукти: додати чорнослив, курагу або щось ще. Влітку в пудинг можна додати свіжі ягоди, а взимку - шматочки яблука чи груші. Подавати рекомендую пудинг з ягодами, сметаною і варенням.
- Сир - 1 кілограм
- Крупа манна - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Родзинки - 150 грам
- Пакетик ваніліну - 1 штука
- Вершкове масло - 40 грам
- Сметана або варення - 200 грам
1. Родзинки помийте і замочіть хвилин на 10 в гарячій воді.
2. Білки збийте до жорстких піків.
3. Жовтки збийте з цукром і ванільним цукром.
4. Додайте до жовтків сир, збийте.
5. Додайте манну крупу.
6. Потім родзинки. Добре перемішайте.
7. Акуратно введіть білки.
8. Перемішайте.
9. Форми змастіть вершковим маслом.
10. Викладіть сирну масу.
11. Готуємо в пароварці 30 хвилин або в духовці на водяній бані при 180 градусах. Смачного!