Сирний пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сир, незважаючи на всю його корисність, люблять далеко не всі. Але їсти його обов'язково потрібно, тому і придумуються різні рецепти. Наприклад, як приготувати сирний пудинг в мультиварці.
Сирний пудинг в мультиварці виходить надзвичайно ніжним, повітряним і легким. Сир для приготування краще брати середньої жирності, добре підійде домашній. Можна додати до нього різних ягід, фруктів і сухофруктів або ж прикрасити ними зверху вже готовий десерт. Завдяки мультиварці можна значно спростити процес приготування. Подати блюдо можна зі сметаною, з заварним кремом.
- Сир - 0, 5 кілограма
- Цукровий пісок - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Ізюм - 1 щіпка
- Ваніль - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Сир перетираю з цукром, додаю до нього цукор, жовтки, вершкове масло, сіль і ваніль, все ретельно розмішую. Всипаю потроху борошно і родзинки, замішую густе тісто.
2. В окремій мисці збиваю білки до появи пишної піни, а потім акуратно ввожу їх в сирну масу.
3. Чашу мультиварки змащую вершковим маслом, ложкою викладаю тісто, встановлюю режим «Випічка» і час 60 хвилин.
4. Готовий пудинг відразу не дістаю з форми, а залишаю на 10 хвилин, після цього перекладаю на тарілку, трохи остуджують і подаю до столу.