Сирний крем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Якщо захоплюєтеся випічкою десертів, то напевно знаєте багато рецептів приготування кремів. Додаю в вашу скарбничку ще один, як приготувати сирний крем, що підійде для начинки або прикраси.
Опис приготування:
Такий крем дуже добре підходить для випічки різних видів десертів, наприклад, для начинки «Тірамісу» або наповнення еклерів, а також його можна подати самостійно з фруктами або ягодами. Їм можна прикрасити капкейкі і кекси. Крем можна зберігати в холодильнику, але краще використовувати його весь відразу. Простий, доступний і економний варіант смачного крему.
- Сир - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1
Сир додайте в чашу блендера і перебити, щоб не залишалося сирних грудочок.
2
В іншу миску викладіть охолоджені вершки і додайте цукрову пудру, екстракт ванілі. Збийте до міцних піків.
3
Перемішайте обидві маси силіконової лопаткою зверху вниз і тільки вручну.
4
Готовий крем не потрібно запікати або піддавати термічній обробці, він вже готовий до використання. Використовуйте його для начинки випічки, прикраси або як окремий десерт, доповнивши фруктами.