Сирний крем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо захоплюєтеся випічкою десертів, то напевно знаєте багато рецептів приготування кремів. Додаю в вашу скарбничку ще один, як приготувати сирний крем, що підійде для начинки або прикраси.
Такий крем дуже добре підходить для випічки різних видів десертів, наприклад, для начинки «Тірамісу» або наповнення еклерів, а також його можна подати самостійно з фруктами або ягодами. Їм можна прикрасити капкейкі і кекси. Крем можна зберігати в холодильнику, але краще використовувати його весь відразу. Простий, доступний і економний варіант смачного крему.
- Сир - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1
Сир додайте в чашу блендера і перебити, щоб не залишалося сирних грудочок.
2
В іншу миску викладіть охолоджені вершки і додайте цукрову пудру, екстракт ванілі. Збийте до міцних піків.
3
Перемішайте обидві маси силіконової лопаткою зверху вниз і тільки вручну.
4
Готовий крем не потрібно запікати або піддавати термічній обробці, він вже готовий до використання. Використовуйте його для начинки випічки, прикраси або як окремий десерт, доповнивши фруктами.