Рецепт Сирний хліб в хлібопічці фото

Сирний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Страви без випічки
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пікантний смак сирного хліба прекрасно поєднується і з ранковою кавою, і з обіднім супом. Приготувати його в хлібопічці нескладно, а результат перевищить всі очікування, запевняю - хлібець виходить пишним, рум'яним, з неповторним ароматом сиру і пряних трав!

Опис приготування:

Простий рецепт сирного хліба в хлібопічці:

1. Почнемо з борошна - її потрібно просіяти. Якщо в інструкції до хлебопечке сказано додавати сухі продукти в першу чергу - то прямо в контейнер ХП.

2. Сир натираємо на крупній тертці. Невелику частину, приблизно чверть, відкладаємо в сторону.

3. Більшу частину сиру відправляємо в борошно і обвалюють у ній.

4. Додаємо всі інші інгредієнти. Масло краще попередньо трохи зігріти, щоб стало м'яким. Воду теж - до температури людського тіла або трохи тепліше.

5. Включаємо хлібопічку. Режим - «Основний». Не забуваємо вибрати вага буханця, колір і товщину скоринки!

6. Збиваємо жовток.

7. Для 10 хвилин до закінчення випікання відкриємо ХП і змащуємо буханку збитим жовтком, а зверху посипаємо залишками сиру.

8. Ось наш сирний хлібець і готовий! Він чарівно пахне, і смак - просто німий німий!

Приємного!

  • Борошно пшеничне - 0, 5 кілограма
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сир твердий - 150 грам
  • Пряні трави - - За смаком (кріп, розмарин, чебрець і т.Д.)
Простий рецепт сирного хліба в хлібопічці:

1. Почнемо з борошна - її потрібно просіяти. Якщо в інструкції до хлебопечке сказано додавати сухі продукти в першу чергу - то прямо в контейнер ХП.

2. Сир натираємо на крупній тертці. Невелику частину, приблизно чверть, відкладаємо в сторону.

3. Більшу частину сиру відправляємо в борошно і обвалюють у ній.

4. Додаємо всі інші інгредієнти. Масло краще попередньо трохи зігріти, щоб стало м'яким. Воду теж - до температури людського тіла або трохи тепліше.

5. Включаємо хлібопічку. Режим - «Основний». Не забуваємо вибрати вага буханця, колір і товщину скоринки!

6. Збиваємо жовток.

7. Для 10 хвилин до закінчення випікання відкриємо ХП і змащуємо буханку збитим жовтком, а зверху посипаємо залишками сиру.

8. Ось наш сирний хлібець і готовий! Він чарівно пахне, і смак - просто німий німий!

Приємного!

Схожі рецепти