Сирний кекс в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Багатьма улюблена сирна випічка, особливо кекси. Але іноді не хочеться довго возитися з тестом. Пропоную приготувати сирний кекс в хлібопічці. Адже в ній готувати одне задоволення.
Один важливий момент випічки кексу в хлібопічці. З огляду на, що в наявності сир, випічка спочатку буде злегка волога, тому не додавайте зайвої муки, тісто погано пропечеться. Дотримуйтеся вказаної кількості інгредієнтів. Після випічки кекс обов'язково повністю охолодіть.
- Сир - 180 грам(9% жирності)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 70-100 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки (з гіркою)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Розтопити масло. У відерце хлібопічки покладіть сир, олія.
Яйця збийте з допомогою виделки і відправте до маслу з сиром.
У відерце хлібопічки додайте інші інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, цукор.
У деяких хлебопечках є функція "кекс" з замісом, триває він 1год 40хв. Якщо така функція відсутня, зробіть наступне: виберіть програму "тісто" і замішують протягом 10 хвилин. Тісто має добре промісити. Вимкніть програму "тісто", закрийте кришку і увімкніть програму "кекс" . За часом це займе 1 час 10 хвилин.
Готовий кекс дістаньте з хлібопічки і з відерця. Остудіть на решітці. При подачі посипте цукровою пудрою.
Торт готовий. Приємного чаювання!