Рецепт Дріжджовий кекс в хлібопічці фото

Дріжджовий кекс в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Пісні страви
На обід , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо у вас є хлібопічка, то ви можете спекти не тільки хліб, але і смачний десерт. Поділюся рецептом кексу з родзинками в хлібопічці. Виходить невеликий, вагою близько 600-700 грам, смачний кекс.

Опис приготування:

Замість родзинок можна додати будь-які сухофрукти, які кладуть не в саму чашу, а в спеціальний контейнер для сухофруктів. Додайте корицю, щоб випічка була більш ароматною і здобної. Кекс смачний і в теплому, і в холодному вигляді.

  • Вода - 1 Склянка
  • Маргарин - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 2, 5 чайних ложки
  • Ізюм - 3/4 склянки
1
В чашу хлібопічки влийте воду, додайте м'який маргарин.
2
Всипте борошно і не розмішуйте. Додайте цукор в один кут, в інший сіль, а в третій корицю. По центру всипте дріжджі.
3
Ізюм викладіть в відділ для сухофруктів, встановіть чашу в хлібопічку, накрийте кришкою і готуйте в режимі «Солодкий хліб» / «Кекс».
4
Готовий хліб трохи остудіть в чаші хлібопічки, потім перекладіть на решітку і остудіть повністю.
5
Приємного чаювання!

Схожі рецепти