Рецепт Кекс на кефірі в хлібопічці фото

Кекс на кефірі в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Кекси

Зробив, як приготувати кекс на кефірі в хлібопічці? Всі інгредієнти потрібно попередньо підготувати, а потім викласти в чашу хлібопічки, встановити потрібну програму. Прикрашаю випічку цукровою пудрою.

Кекс можна спекти з шоколадом, сухофруктами, лимонної або апельсинової цедрою. Залежно від різних моделей хлібопічки, час приготування може змінюватися. Кекс трохи охолоджують, а потім нарізаю шматочками і подаю з чаєм або кавою.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 15 грам
  • Шоколад - 50 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
1
У мисці з'єднайте яйця і цукровий пісок, збивайте до утворення пишної піни, не чекайте розчинення цукрових крупинок.
2
До яєчної суміші влийте кефір і продовжуйте збивати далі, розтопіть вершкове масло і введіть його до рідких складових.
3
Борошно з'єднайте з розпушувачем і потроху додавайте до інгредієнтів в мисці, розкришите шоколад і перемішайте.
4
Вилийте тісто в чашу хлібопічки і закрийте кришку, встановіть режим «Випічка / кекс», і готуйте 70 хвилин.
5
Після звукового сигналу про закінчення, дістаньте кекс з чаші і відразу фарбуйте цукровою пудрою, залиште для охолодження і нарізуйте шматочками.

Схожі рецепти