Кекс лимонний в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кекс - це прекрасне частування до чаю, на свято і в будень. Наявність в будинку сучасній техніці дуже спрощує життя багатьом господиням. Пропонуємо рецепт, як приготувати кекс лимонний в хлібопічці.
Завдяки хлібопічці зробити кекс стає дуже просто: додав всі інгредієнти, включив певну програму і все, це чудо техніки працює за тебе. Лимонний кекс стане прекрасним частуванням для вашої родини або друзів. Готовий кекс можна прикрасити цукровою пудрою. Кекс виходить ніжним, легким і завдяки лимонній цедрі і соку дуже ароматним. При використанні такої техніки необхідно строго дотримуватися пропорцій.
- Вершкове масло - 150 грам
- Манька - 100 грам
- Борошно - 110 грам
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Розпушувач - 5 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукровий пісок - 100 грам
1. Перш за все вершкове масло розрізаємо на шматочки і перекладаємо в миску, розтоплюємо його, додаємо цукровий пісок і розмішуємо. Моєму лимон, використовуємо тільки одну половину, натираємо цедру і видавлюємо сік, додаємо всі в миску до масла.
2. Включаємо хлібопічку і відправляємо в неї масляну суміш, вбиваємо яйця і перемішуємо.
3. Додаємо манку і борошно, розпушувач і мак. Включаємо програму «Кекс» і виставляємо час на 60 хвилин.
4. Після закінчення програми виймаємо кекс, посипаємо його цукровою пудрою і охолоджуємо, готовий кекс подаємо до столу.