Лимонний кекс в хлібопічці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований до приготування лимонний кекс легко спече навіть починаюча господиня. Кекс має апетитний вигляд і приємний, солодкий смак. Готувати ми його будемо в хлібопічці, так що все буде просто!
Спробуйте почастувати родину смачним лимонним кексом, який був випечений в хлібопічці «Панасонік». Для виготовлення кексу за цим рецептом немає необхідності купувати особливі продукти. Всі необхідні інгредієнти перебувають у вас на кухні. Після з'єднання вершкового масла та курячих яєць з цукром тісто перемішується, закладається в ємність хлібопічки і випікається майже дві години.
- Куряче яйце - 4 штуки
- Цукор - 260 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 90 грам
- Лимон - 1 штука
- Борошно пшеничне - 430 грам
- Розпушувач - 3, 5 чайних ложки
1. Перш ніж розібратися, як приготувати лимонний кекс в хлібопічці «Панасонік», підготуйте продукти. Razbeyte яйця. Покладіть їх в ємність хлібопічки. Додайте цукор, приправити сіллю.
2. Збивайте яйця до білої піни. Цей процес буде тривати близько п'яти хвилин.
3. Помістіть яйця в ємність хлібопічки.
4. Нагрійте вершкове масло в мікрохвильовій печі. Остудіть і покладіть в ємність хлібопічки.
5. Натріть на дрібній тертці цедру від одного лимона.
6. Вичавіть сік з одного лимона.
7. Цедру лимона і сік додайте в ємність хлібопічки.
8. Просійте борошно, змішайте її з розпушувачем.
9. Всипте акуратно борошно в ємність хлібопічки. Борошно має в центрі ємності утворити гірку.
10. Увімкніть хлібопічку. Поставте режим для випікання кексу. Готовність кексу настане через 1 час 50 хвилин. Вийміть кекс з хлібопічки. Залиште його остигати.