Рецепт Паска в хлібопічці «Panasonic» фото

Паска в хлібопічці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 9
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо у Вас особливо немає часу для випікання паски, то допоможе Вам безсумнівно хлебопечь.Сделать паску з нею простіше простого: засипте в чашу необхідні інгредієнти, а грубка все зробить за Вас.

Опис приготування:

Для різноманітності цього рецепта можна додати в тісто не тільки родзинки, але і будь-які інші сухофрукти і горіхи.


  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 460 грам
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Ізюм - 200 грам
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Сік лимона - 50 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
куліч у хлібопічці
1. В чашу хлібопічки засипте дріжджі, цукор, ванільний цукор.
куліч у хлібопічці
2. Потім просійте борошно і сіль. Солі бажано не контактувати безпосередньо з дріжджами.
куліч у хлібопічці
3. Додайте попередньо замочений ізюм. (за бажанням його можна додати пізніше через диспенсер)
куліч у хлібопічці
4. Додайте яйця.
куліч у хлібопічці
5. Нарізане кубиком вершкове масло.
куліч у хлібопічці
6. Готуйте паску в режимі випічка зі світлою скоринкою.
куліч у хлібопічці
7. Готову паску прикрасьте за бажанням.
куліч у хлібопічці
8. Смачного!

Схожі рецепти