Рецепт Житній хліб в хлібопічці «Panasonic» фото

Житній хліб в хлібопічці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Сухофрукти , Житнє борошно , Ізюм
На полуденок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 35 хв.

І що б я робила без своєї улюбленої помічниці на кухні - хлібопічки? ! Мої домочадці вже відмовляються їсти покупної хліб, а тільки і роблять, що вимагають власного свіжий і ароматний домашній хліб.

Опис приготування:

"Як приготувати житній хліб в хлепопечке"Панасонк" ?& Quot; , - запитаєте ви, а я відповім, що це дуже просто! У цьому рецепті я вирішила додати невелику солодку нотку у вигляді родзинок. Повірте, він не буде зайвим. Але якщо його немає, то все одно буде смачно. Давайте вже приступимо до ароматної випічки!

  • Пшеничне борошно - 250 грам
  • Житнє борошно - 250 грам
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 420 мілілітрів
  • Ізюм - 50 грам
житній хліб в хлібопічці
Засипте в в чашу хлібопічки по верствам: воду, сіль, цукор, сухе молоко, обидва види борошна, дріжджі, родзинки.
житній хліб в хлібопічці
Далі ставимо випікати тісто в режимі 07 з насадкою для житнього хліба. Готується він буде протягом 3, 5 годин.
житній хліб в хлібопічці
Хліб вийде дуже щільний і красивого рум'яного кольору. Приємною дегустації!

Схожі рецепти