Житній хліб в хлібопічці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
І що б я робила без своєї улюбленої помічниці на кухні - хлібопічки? ! Мої домочадці вже відмовляються їсти покупної хліб, а тільки і роблять, що вимагають власного свіжий і ароматний домашній хліб.
"як приготувати житній хліб в хлепопечке "панасонк"? ", - запитаєте ви, а я відповім, що це дуже просто! У цьому рецепті я вирішила додати невелику солодку нотку у вигляді родзинок. Повірте, він не буде зайвим. Але якщо його немає, то все одно буде смачно. Давайте вже приступимо до ароматної випічки!
- Пшеничне борошно - 250 грам
- Житнє борошно - 250 грам
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 420 мілілітрів
- Ізюм - 50 грам
Засипте в в чашу хлібопічки по верствам: воду, сіль, цукор, сухе молоко, обидва види борошна, дріжджі, родзинки.
Далі ставимо випікати тісто в режимі 07 з насадкою для житнього хліба. Готується він буде протягом 3, 5 годин.
Хліб вийде дуже щільний і красивого рум'яного кольору. Приємною дегустації!