Рецепт Паска сирний в хлібопічці фото

Паска сирний в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 15
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Даний паску не є пасхальним, хоча за таким рецептом теж можна пекти. Він злегка солодкий, пишний, пористий, повітряний і відносно швидкий в приготуванні.

Опис приготування:

Замішуємо тісто, потім відправляємо в хлібопічку. Ставимо час на 4 годину. Виходить паску-хліб, який можете їсти кожен день під час їжі.

  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 160 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Ваніль - 1 грам
  • Ізюм - 70 грам
  • Цукор - 150 грам (за рецептом покладено брати 80 г, я беру 150. При 80 гр виріб буде як хліб, при 150 і вище ближче до солодкої булці.)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
паска сирний в хлібопічці - фото крок 1
Для приготування страви візьміть: сир, борошно, молоко, цукор, ваніль, дріжджі, родзинки, сіль. За бажанням для замочування родзинок можна взяти коньяк.
паска сирний в хлібопічці - фото крок 2
Я готую в хлібопічці"Панасонік" . У чашу слід закладати сухі продукти, а потім мокрі. Отже, кладемо 1, 5 немає. Ложки дріжджів, 500 г. Просіяного борошна.
паска сирний в хлібопічці - фото крок 3
Додаємо сир, вершкове масло, ваніль, вбиваємо 2 яйця. Вливаємо молоко, додаємо цукор. В оригіналі рецепта було зазначено 80 мл молока. Якщо покласти стільки, отримаємо прісний хліб. Я усвідомлено кладу більше. Навіть 200 гр цукру не будуть зайвими.
Обов'язково додайте сіль.
паска сирний в хлібопічці - фото крок 4
Розміщуємо відро в хлібопічку. Включаємо звичайний режим, середня скоринка. У моїй хлібопічці це режим"03& Quot; . Час приготування 4 годину.
Поки тісто готується, промийте і переберіть родзинки. Залийте його окропом або теплим коньяком.
паска сирний в хлібопічці - фото крок 5
У моїй хлібопічці є діспенсор. Ізюм без рідини закладаю туди. Якщо такого немає, додайте родзинки через 30 хвилин після початку замісу.
Ми залишаємо всю роботу на хлібопічку. Через 4 години від початку приготування отримаємо ось таку буханець- Кулі.
паска сирний в хлібопічці - фото крок 6
Готову паску подайте до столу. Він досить солодкий. Близький до булці. Дуже ароматний.
У період Великодніх свят такий паску можна покрити глазур'ю-помадкою.

Схожі рецепти