Паска сирний в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Даний паску не є пасхальним, хоча за таким рецептом теж можна пекти. Він злегка солодкий, пишний, пористий, повітряний і відносно швидкий в приготуванні.
Опис приготування:
Замішуємо тісто, потім відправляємо в хлібопічку. Ставимо час на 4 годину. Виходить паску-хліб, який можете їсти кожен день під час їжі.
- Сир - 200 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 160 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Ваніль - 1 грам
- Ізюм - 70 грам
- Цукор - 150 грам (за рецептом покладено брати 80 г, я беру 150. При 80 гр виріб буде як хліб, при 150 і вище ближче до солодкої булці.)
- Сіль - 1 Чайна ложка
Для приготування страви візьміть: сир, борошно, молоко, цукор, ваніль, дріжджі, родзинки, сіль. За бажанням для замочування родзинок можна взяти коньяк.
Я готую в хлібопічці"Панасонік" . У чашу слід закладати сухі продукти, а потім мокрі. Отже, кладемо 1, 5 немає. Ложки дріжджів, 500 г. Просіяного борошна.
Додаємо сир, вершкове масло, ваніль, вбиваємо 2 яйця. Вливаємо молоко, додаємо цукор. В оригіналі рецепта було зазначено 80 мл молока. Якщо покласти стільки, отримаємо прісний хліб. Я усвідомлено кладу більше. Навіть 200 гр цукру не будуть зайвими.
Обов'язково додайте сіль.
Обов'язково додайте сіль.
Розміщуємо відро в хлібопічку. Включаємо звичайний режим, середня скоринка. У моїй хлібопічці це режим"03& Quot; . Час приготування 4 годину.
Поки тісто готується, промийте і переберіть родзинки. Залийте його окропом або теплим коньяком.
Поки тісто готується, промийте і переберіть родзинки. Залийте його окропом або теплим коньяком.
У моїй хлібопічці є діспенсор. Ізюм без рідини закладаю туди. Якщо такого немає, додайте родзинки через 30 хвилин після початку замісу.
Ми залишаємо всю роботу на хлібопічку. Через 4 години від початку приготування отримаємо ось таку буханець- Кулі.
Ми залишаємо всю роботу на хлібопічку. Через 4 години від початку приготування отримаємо ось таку буханець- Кулі.
Готову паску подайте до столу. Він досить солодкий. Близький до булці. Дуже ароматний.
У період Великодніх свят такий паску можна покрити глазур'ю-помадкою.
У період Великодніх свят такий паску можна покрити глазур'ю-помадкою.