Сирники з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю сир! Майже і дня не проходить, щоб я його не поїла. А ще більше я люблю десерти і випічку з нього. Ідеально, якщо подібні рецепти будуть простими і швидкими. У цьому варіанті зійшлося все!
Цей рецепт буде вам знаком, але в ньому є одне доповнення, яке додасть новий смаковий відтінок і трохи соковитості. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати сирники з грушами. Вони робляться легко, і ви встигнете підготувати випічку навіть на сніданок. Обов'язково подавайте до виробів згущене молоко або джем.
- Груша - 0, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Пшеничне борошно - 160 грам(60 г - в тісто, 100 г - для обваливания)
- Сир - 250 грам
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Для початку підготуйте продукти.
2. Грушу помийте і наріжте кубиками.
3. Потім з'єднайте яйце з цукром, борошном, сиром і грушею.
4. Тепер замішайте тісто ложкою.
5. З тіста зробіть 4-6 круглих вироби. Потім обваляйте їх у борошні.
6. Далі обсмажте сирники в розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.
7. Подавайте сирники зі згущеним молоком і грушею. Приємного чаювання!