Сирники по-київськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх домашніх новим десертом? Тоді приготуйте сирники по-київськи в домашніх умовах, з тягучою начинкою, хрусткою скоринкою і ніжним сирним тестом! Робити просто і швидко!
Такий ось простий рецепт сирників по-київськи особисто мене дуже порадував, адже зазвичай сирники довго готуються, але швидко з'їдаються. А тут, напевно, через сухарів, вони виходять дуже апетитні, але і дуже ситні - багато за один раз не з'їси. Так що рекомендую цей рецепт приготування сирників по-київськи взяти собі на замітку на випадок раптових гостей!
- Сир - 400 грам
- Борошно - 100 грам
- Ізюм - 70 грам
- Вишня сушена - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
1. Сухофрукти (родзинки і вишню) заллємо невеликою кількістю гарячої води, щоб відтанули і набрякли.
2. Тепер змішаємо тісто - сир, яйце, цукор, ванілін для початку, а потім потроху всипаємо борошно.
3. Формуємо такі ось однакові кульки.
4. Акуратно в центр кожного викладаємо трохи сухофруктів і заклеює краю.
5. Вмочуємо в білі панірувальні сухарі, трохи сплющуючи. Повинна бути товщина приблизно сантиметр.
6. Обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін. Готово!