Рецепт Сирні сирники з вишневим соусом фото

Сирні сирники з вишневим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Любіть випічку з сиру? На мій погляд, це завжди смачно, корисно, апетитно і в більшості випадках зовсім нескладно. Ось, наприклад, хочу запропонувати вам класний рецепт на замітку.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати сирні сирники з вишневим соусом. Це прекрасний варіант для недільного сніданку або полудня для дітей і дорослих. Ягоди і сирок - що може бути смачніше, згодні? Побалуйте себе і близьких!

  • Сир - 450 грам
  • Цукор - 1.5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок(+ для панірування)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Вишня без кісточок - 1 Склянка (для соусу)
  • Цукор - 0.5 склянки (для соусу)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Вода - 1/3 склянки (для соусу)
1
Борошно, сіль і розпушувач з'єднайте в невеликій мисочці.
2
Окремо збийте цукор з яйцями, сир, ванільний екстракт.
3
Невеликими порціями додавайте сухі інгредієнти, постійно перемішуючи.
4
З сирної маси формуйте невеликі кульки, обваляйте їх акуратно з усіх боків в борошні.
5
Обсмажте на сковороді з розігрітим маслом з двох сторін до рум'яної.
6
Для приготування соусу з'єднайте ягоди з цукром і соком лимона, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Томмі 3-4 хвилини, помішуючи акуратно.
7
Крохмаль розведіть у воді, влийте в соус, постійно помішуючи. Дайте покипіти ще пару хвилин і зніміть з вогню.
8
Перед подачею на стіл полийте сирники соусом з ягодами.
Смачного!

Схожі рецепти