Сирні сирники з вишневим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть випічку з сиру? На мій погляд, це завжди смачно, корисно, апетитно і в більшості випадках зовсім нескладно. Ось, наприклад, хочу запропонувати вам класний рецепт на замітку.
Хочу розповісти вам, як приготувати сирні сирники з вишневим соусом. Це прекрасний варіант для недільного сніданку або полудня для дітей і дорослих. Ягоди і сирок - що може бути смачніше, згодні? Побалуйте себе і близьких!
- Сир - 450 грам
- Цукор - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок(+ для панірування)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Вишня без кісточок - 1 Склянка (для соусу)
- Цукор - 0.5 склянки (для соусу)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Вода - 1/3 склянки (для соусу)
1
Борошно, сіль і розпушувач з'єднайте в невеликій мисочці.
2
Окремо збийте цукор з яйцями, сир, ванільний екстракт.
3
Невеликими порціями додавайте сухі інгредієнти, постійно перемішуючи.
4
З сирної маси формуйте невеликі кульки, обваляйте їх акуратно з усіх боків в борошні.
5
Обсмажте на сковороді з розігрітим маслом з двох сторін до рум'яної.
6
Для приготування соусу з'єднайте ягоди з цукром і соком лимона, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Томмі 3-4 хвилини, помішуючи акуратно.
7
Крохмаль розведіть у воді, влийте в соус, постійно помішуючи. Дайте покипіти ще пару хвилин і зніміть з вогню.
8
Перед подачею на стіл полийте сирники соусом з ягодами.
Смачного!
Смачного!