Рецепт Сирники з вишневим соусом фото

Сирники з вишневим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок , Ситний сніданок
Випічка , Гарячі страви , Десерти
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування сирників з вишневим соусом. Подавати сирники можна з джемом, з варенням або зі сметаною. У цьому рецепті використовується вишневий соус. Можна застосовувати заморожені вишні.

Кількість порцій: 4
  • Борошно - 100 грам (плюс 3 ст.Л для панірування)
  • Сир - 400 грам
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам (плюс 50 г для соусу)
  • Яйця - 2 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вишня - 300 грам
сирники з вишневим соусом - фото крок 1
1. Розтираємо сир з ванільним цукром і цукром-піском. Додаємо сюди яйця і перемішуємо. Тепер додаємо борошно, знову перемішуємо. Борошно додаємо в залежності від вологості сиру. Тісто густим бути не повинно.
сирники з вишневим соусом - фото крок 2
2. Формуємо з тіста невеликі коржики і обвалюють у борошні.
сирники з вишневим соусом - фото крок 3
3. Трохи масла наливаємо в сковороду, розігріваємо і викладаємо сюди сирники. На невеликому вогні смажимо до золотистого кольору. Обсмажуємо з обох сторін.
сирники з вишневим соусом - фото крок 4
4. Займемося приготуванням соусу. Розводимо крохмаль в холодній воді (150 мл).
сирники з вишневим соусом - фото крок 5
5. Додаємо в вишні 200 мл. Води, цукор, і доводимо до кипіння. Варимо хвилину-дві. Вливаємо крохмаль і перемішуємо. Прибираємо з вогню.
сирники з вишневим соусом - фото крок 6
6. Соусом поливаємо сирники, можна подавати.

Схожі рецепти