Сирники з вишневим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирників з вишневим соусом. Подавати сирники можна з джемом, з варенням або зі сметаною. У цьому рецепті використовується вишневий соус. Можна застосовувати заморожені вишні.
Кількість порцій: 4
- Борошно - 100 грам (плюс 3 ст.Л для панірування)
- Сир - 400 грам
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Цукор - 50 грам (плюс 50 г для соусу)
- Яйця - 2 штуки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вишня - 300 грам
1. Розтираємо сир з ванільним цукром і цукром-піском. Додаємо сюди яйця і перемішуємо. Тепер додаємо борошно, знову перемішуємо. Борошно додаємо в залежності від вологості сиру. Тісто густим бути не повинно.
2. Формуємо з тіста невеликі коржики і обвалюють у борошні.
3. Трохи масла наливаємо в сковороду, розігріваємо і викладаємо сюди сирники. На невеликому вогні смажимо до золотистого кольору. Обсмажуємо з обох сторін.
4. Займемося приготуванням соусу. Розводимо крохмаль в холодній воді (150 мл).
5. Додаємо в вишні 200 мл. Води, цукор, і доводимо до кипіння. Варимо хвилину-дві. Вливаємо крохмаль і перемішуємо. Прибираємо з вогню.
6. Соусом поливаємо сирники, можна подавати.