Сирні кульки, смажені в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний повітряний десерт для всіх любителів солодкого. Рекомендую рецепт сирних кульок, смажених в олії, для вашої кулінарної книги.
Хочу відразу сказати, що нам знадобиться багато масла для обсмажування. Для приготування сирних кульок, смажених в олії, нам знадобиться сир середньої жирності, яйця (кількість залежить від консистенції готової маси) і цукор.
- Сир - 800 грам
- Яйця - 4-6 штук
- Цукор - 2-4 Ст. Ложок
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 350 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1, 5 склянки
Підготуйте інгредієнти.
Сир протираємо через сито гарненько.
Розтоплюємо масло.
Яйця збиваємо з цукром і сметаною, потім вливаємо акуратно топлене масло. Перемішуємо.
Додаємо в масу сир.
Потім борошно (скільки тісто візьме). Замісити тісто, воно повинно бути м'яке, не прилипає до рук.
Розкачайте і виріжте кульки.
Obkatayte.
Умочіть в борошно.
У глибокій сковороді або казанку нагрійте масло, обсмажуємо до золотистого кольору.
Смажимо хвилин 10.
Викладіть готові сирні кульки, смажені в маслі, на паперовий рушник, щоб зайвий жир стік. Смачного!