Сирні пончики, смажені в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Пончики з сиру виходять ніжними і смачними. До того ж сир корисний для організму, адже в ньому міститься кальцій і багато вітамінів. Такі пончики припадуть до душі кожному!
Приготувати сирні пончики досить просто. Якщо у вас є фритюрниця, то це набагато полегшить процес приготування. Але цілком підійде каструля або глибока сковорода. Готові пончики присипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Щоб дізнатися, як приготувати сирні пончики, смажені в маслі, читайте цей рецепт.
- Сир знежирений - 200 грам
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор коричневий - 5 Ст. Ложок
- Цукрова пудра, сіль, рослинна олія - За смаком
Сир краще використовувати знежирений, так як в смажених пончиках і так багато масла від смаження. Сир збийте блендером або ж протріть через сито, щоб він став однорідним.
Додайте в миску з сиром сіль, цукор і вбийте сире куряче яйце. Ретельно все розмішайте віночком або вилкою.
Потім просійте через сито пшеничну муку. Додавайте її частинами і замісіть гладке і еластичне сирне тісто.
З отриманого тіста скачайте джгут, присипавши робочу поверхню борошном. Потім розділіть його на невеликі шматочки і скачайте з тесту кульки розміром з волоський горіх.
У казані або у фритюрниці розігрійте рослинне масло без запаху. Потім обсмажують в киплячому маслі пончики, поки вони не стануть золотистого кольору. Готові пончики викладіть на серветки, щоб вбрався зайвий жир.