Рецепт Сирні пончики, смажені в маслі фото

Сирні пончики, смажені в маслі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пончики
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пончики з сиру виходять ніжними і смачними. До того ж сир корисний для організму, адже в ньому міститься кальцій і багато вітамінів. Такі пончики припадуть до душі кожному!

Опис приготування:

Приготувати сирні пончики досить просто. Якщо у вас є фритюрниця, то це набагато полегшить процес приготування. Але цілком підійде каструля або глибока сковорода. Готові пончики присипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Щоб дізнатися, як приготувати сирні пончики, смажені в маслі, читайте цей рецепт.

  • Сир знежирений - 200 грам
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор коричневий - 5 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра, сіль, рослинна олія - За смаком
сирні пончики, смажені в маслі - фото крок 1
Сир краще використовувати знежирений, так як в смажених пончиках і так багато масла від смаження. Сир збийте блендером або ж протріть через сито, щоб він став однорідним.
сирні пончики, смажені в маслі - фото крок 2
Додайте в миску з сиром сіль, цукор і вбийте сире куряче яйце. Ретельно все розмішайте віночком або вилкою.
сирні пончики, смажені в маслі - фото крок 3
Потім просійте через сито пшеничну муку. Додавайте її частинами і замісіть гладке і еластичне сирне тісто.
сирні пончики, смажені в маслі - фото крок 4
З отриманого тіста скачайте джгут, присипавши робочу поверхню борошном. Потім розділіть його на невеликі шматочки і скачайте з тесту кульки розміром з волоський горіх.
сирні пончики, смажені в маслі - фото крок 5
У казані або у фритюрниці розігрійте рослинне масло без запаху. Потім обсмажують в киплячому маслі пончики, поки вони не стануть золотистого кольору. Готові пончики викладіть на серветки, щоб вбрався зайвий жир.

Схожі рецепти