Сирні конвертики з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить випічку з сиром розповім, як приготувати сирні конвертики з цукром, відмінне ласощі до чаю та інших напоїв. Для дітей такі конвертики можна сміливо готувати!
Дуже люблю це печиво, тому що воно готується швидко і виходить дуже смачним. Я його готую навіть дітям, вони його просто обожнюють. Це і корисно, особливо для тих діток, які не люблять сир в чистому вигляді. Тут він вдало замаскований в тісто.
- Сир - 400 грам
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 150 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
1. Смак такого печива багато хто пам'ятає з дитинства. Готується воно на основі сиру і маргарину з додаванням цукру, борошна і розпушувача. Борошно потрібно брати вищого сорту, а замість маргарину може використовуватися вершкове масло.
2. Нарізаємо маргарин (олія) кубиками. Я іноді натираю на середню терку, так швидше можна "нарубати" тісто.
3. Додаємо цукор і перемішуємо з маргарином.
4. Можна рубати ножем, але обов'язково використовуйте глибоку миску.
5. Додаємо борошно і продовжуємо рубати ножем до однорідного стану.
6. В останню чергу додаємо сир і продовжуємо замішувати. Потім все потрібно перемішати за допомогою ложки або в комбайні (режим замісу тіста).
7. Готове тісто поміщаємо в пакет і відправляємо в холодильник на 1 час.
8. Потім дістаємо тісто і ділимо його на частини. Кожну частину розгортаємо качалкою завтовшки не більш 3 мм.
9. Потім формуємо великий квадрат і нарізаємо ще на квадрати (відразу уздовж, а потім - поперек) розміром приблизно 10*10 см.
10. В середину засипаємо цукор і загортаємо конвертом (відразу одну протилежну сторону, а потім - другу).
11. Викладаємо на підготовлений лист і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
12. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою (після охолодження). Приємного чаювання!