Сирне желе з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми любимо це холодні ласощі ще з дитинства, адже желе завжди було для нас одним з найкращих десертів, а сьогодні ми приготуємо його самостійно і додамо в нього багато-багато свіжих фруктів.
Особисто у мене цей чудовий рецепт приготування сирного желе з фруктами асоціюється з дитинством, адже за таким рецептом готувала мені його мама. І, на мій погляд, кращого десерту годі й чекати, адже у нього такий ніжний смак, а свіжі фрукти відмінно доповнюють його, а ще таке желе неймовірно красиве, тому воно відмінно підійде для святкового столу, особливо, якщо свято дитячий. Хоча мій досвід показує, що і дорослі їдять ці ласощі з величезним задоволенням, так що це желе насправді універсальний варіант на всі випадки життя. А приготувати його дуже легко, особливо якщо у вас в арсеналі є ось такий простий рецепт сирного желе з фруктами, який пропоную вам я, тому приступимо до справи без зайвих розмов і приготуємо смачні ласощі для всієї родини.
1) Перш за все вам слід підібрати фрукти, які будуть красиво виглядати на вашому желе і при цьому зроблять його смак яскравіше. Я взяла персик і ківі, тому що дуже їх люблю, але ви можете підібрати щось інше, наприклад, полуницю і апельсин - теж дуже гарне поєднання кольорів.
2) Тепер нам необхідно приготувати желатин згідно інструкції на пачці, тому заливаємо його невеликою кількістю води і залишаємо розмокати. Тим часом сир перетворюємо в сирну пасту за допомогою блендера, додаємо до нього цукор або мед і сметану, ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.
3) Коли желатин розбухне, нам необхідно розтопити його, щоб він перетворився в однорідну масу. Чекаємо, поки він охолоне, і змішуємо його з сирно-цукрової масою.
4) беремо форму, в якій будемо готувати желе, і встеляли її целофаном. Фрукти нарізаємо скибочками і викладаємо їх по краях і на дно форми, потім заливаємо желатинової сумішшю.
5) Розміщуємо форму в холодильник до повного застигання желе. Коли желе буде готове, ми акуратно витягаємо його з форми, прибираємо целофан і прикрашаємо желе м'ятою і свіжими фруктами, тепер його можна подавати до столу.
Як ви бачите, це досить простий рецепт і будь-який з ним впорається, тому обов'язково спробуйте приготувати таке желе на найближче свято, впевнена, ваші гості будуть приємно здивовані таким красивим десертом.
- Сир - 200-250 грам
- Желатин в пачці- 0, 5-1 штуки
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок (можна замінити медом )
- Фрукти - - За смаком(Здесь персик и киви)
1) Перш за все вам слід підібрати фрукти, які будуть красиво виглядати на вашому желе і при цьому зроблять його смак яскравіше. Я взяла персик і ківі, тому що дуже їх люблю, але ви можете підібрати щось інше, наприклад, полуницю і апельсин - теж дуже гарне поєднання кольорів.
2) Тепер нам необхідно приготувати желатин згідно інструкції на пачці, тому заливаємо його невеликою кількістю води і залишаємо розмокати. Тим часом сир перетворюємо в сирну пасту за допомогою блендера, додаємо до нього цукор або мед і сметану, ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.
3) Коли желатин розбухне, нам необхідно розтопити його, щоб він перетворився в однорідну масу. Чекаємо, поки він охолоне, і змішуємо його з сирно-цукрової масою.
4) беремо форму, в якій будемо готувати желе, і встеляли її целофаном. Фрукти нарізаємо скибочками і викладаємо їх по краях і на дно форми, потім заливаємо желатинової сумішшю.
5) Розміщуємо форму в холодильник до повного застигання желе. Коли желе буде готове, ми акуратно витягаємо його з форми, прибираємо целофан і прикрашаємо желе м'ятою і свіжими фруктами, тепер його можна подавати до столу.
Як ви бачите, це досить простий рецепт і будь-який з ним впорається, тому обов'язково спробуйте приготувати таке желе на найближче свято, впевнена, ваші гості будуть приємно здивовані таким красивим десертом.